Hyödyttömin kaikista päivistä on se, jonka aikana et naura kertaakaan
- Sebastian R. N. Champort-

torstai 9. kesäkuuta 2011

Suklaa-mansikkamoussekakku

Viikonlopun helppo ja nopea HERKKU!


Hyydykekakkujen suurena ystävänä lähdin eilen kokeilemaan pitkästä aikaa uutta reseptiä. Katselin netistä muutamia ohjeita ja sovelsin periaatteella -mitä kaapista sattui löytymään...

Pakasteessa on vielä muutama rasia viime vuoden mansikoita ja nyt on aika käyttää ne pois. Lisäksi keittiön kaapissa "kummitteli" suklaalevy. Rainbow:n hieno sveitsiläinen maitosuklaa on ihanan pähkinäinen maultaan. Mielestäni sillä saa aivan erityisen ihanan maun suklaamousseen. Kannattaa kokeilla!





Ohje

Keksipohja:
* n. 100 g Digestive keksejä
* 100 g margariinia sulatettuna

Suklaamousse:

* 200 g maitosuklaata
* 100 g Mascarpone-juustoa
* 1 prk Flora Vispiä

Mansikkamousse:

* 1 prk Flora Vispiä
* 100 g Mascarpone-juustoa
* 100 g  Sunnuntai vaniljatuorejuustoa
* n. 2 dl mansikkasurvosta
* n. 3 rkl mansikka-vadelmahilloa (sattui löytymään jääkaapista jämät)
* vaniljasokeria ja sokeria ripsaukset maun mukaan

* 6 liivatelehteä
* sitruunamehua


Ja sitten vain nauttimaan...




 Ylijäämävaraston ruusunen




En käyttänyt tällä kertaa reunakalvoa. Hieman jää röhelöinen jälki ilman sitä. Mutta kotona nautittavana ei haittaa!





Palanen aamukahvin kanssa...nam!



Ja siis "pieni" sellainen :)



Loput odottaa isiä työreissusta kuvun alla!





1 kommentti:

  1. Toi mascarpone-juusto on kyllä ihan parasta... jotenkin paljon pehmeämpää kuin nämä kotimaiset tuorejuustot... nam :D -Erja-

    VastaaPoista